Algemene gegevens

Staanplaatsen: 77
Huuraccommodaties: 12
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 340 m

Camping de Vittel

Camping de Vittel is een rustige camping vlakbij het chique kuuroord Vittel in de Franse Vogezen in het departement Lorraine. De camping biedt door groene hagen afgescheiden kampeerplaatsen en huuraccommodaties en is geschikt voor mindervaliden. Voor de kinderen is er een speeltuin en sportterrein. ’s Ochtends kan men vers brood bij de receptie van camping de Vittel halen en er is een wifi-punt voor internettoegang.

Rustige camping de Vittel in Vogezen

Camping de Vittel is de ideale bestemming voor ontspanning en is vooral bekend om haar kuuroord en haar bronwater. Het kuuroord is op slechts 1,5km van de camping en biedt vele soorten behandelingen. Met in de directe omgeving wandel- en fietspaden (en mogelijkheid om fietsen te huren), een paardenrenbaan, golfbaan met 18 holes, tennisbaan en zwembad is er ook voor de actieve vakantieganger voldoende te beleven. Verder is er een dierentuin, een reuzenrad en een klimbaan in de bomen. Voor de culturele uitstapjes bezoekt u de dorpjes en steden met de lokale markten en ambachten. Ontdek het kristal, emaille en aardewerk waar de streek zo om bekend staat.

Voor de beschikbaarheid & actuele prijzen van Camping de Vittel ga je naar onze partners.

Camping de Vittel

Frankrijk Lorraine Vogezen Vittel

270 rue Claude Bassot, 88800 Vittel

0033 (0)3 86 37 95 83
Engels, Frans, Spaans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.