Algemene gegevens

Staanplaatsen: 175

Camping De Rammelbeek

Camping De Rammelbeek is een grote familiecamping met zwembad in Overijssel aan een riviertje vlakbij het Twentse Denekamp. Gelegen op korte afstand van de plaatsen Ootmarsum en Bad Bentheim. Camping De Rammelbeek biedt verschillende stacaravans, safaritenten en chalets aan. Daarnaast beschikt de camping over staplaatsen voor je eigen tent, caravan of camper. Op de camping is genoeg te doen. Zo is er een animatieprogramma met tal van activiteiten. Maar ook heeft Camping De Rammelbeek een overdekt zwembad met kleuterbad, recreatiemeer, visvijver een indoor speeltuin een voetbal- en volleybalveld een buiten speeltuin, een treintje, tafeltennistafel, bingo, een bungee trampoline, minigolf baan, een kinderboerderij en nog veel meer. Op de camping kan je prima eten, zo is er een restaurant, snackbar, een heerlijk terras en een winkel met een ruim assortiment.

Omgeving van Twente

Rondom Camping De Rammelbeek is genoeg te doen. Zo kan je lekker kanovaren, wandelen en fietsen. Daarnaast kan je een heerlijke buitenrit maken met een paard, karten, een bezoekje brengen aan de indoor speeltuin Crockey in Nordhorn en de dierentuin in dezelfde stad. Vind je sterren heel interessant? Neem dan een kijkje in de Cosmos Sterrenwacht waar je een rondleiding van twee uur kan krijgen en zelfs met de grootste telescoop van Nederland de ruimte in mag kijken. Verder zijn de plaatsen Ootmarsum, Bad Bentheim en het erfgoed Bossem zeker aanraders.

Camping De Rammelbeek

Nederland Overijssel Twente Lattrop

Breemorsweg 12, 7635 NH Lattrop

0541-229368
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.