Algemene gegevens

Staanplaatsen: 587
Huuraccommodaties: 36

Camping de Paal

Camping de Paal is een geweldige kindvriendelijke camping gelegen in Noord-Brabant. Deze camping is gelegen bij een bos in Bergeijk en is de ideale vakantiebestemming voor gezinnen met (jonge) kinderen. Dit kampeerterrein is van alle gemakken voorzien. Er is een zwemparadijs met waterglijbanen en verwarmde zwembaden, een peuterbadje, een speeltuin, een restaurant en een sportterrein. Het is een grote camping, het terrein telt namelijk 587 kampeerplekken. En er zijn 36 chalets te huur voor kampeerders die wat meer op hun luxe gesteld zijn. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor (jonge) kinderen, zoals sportwedstrijdjes, animatie, spelletjes en noem maar op. De kinderen zullen zich hier zeker niet vervelen. Ouders kunnen, terwijl de kinderen vermaakt worden, lekker relaxen bij het zwembad of een wandeling maken in het nabij gelegen bos. Terug op de camping van een lange dag en geen zin meer om te koken? Schuif dan aan bij het restaurant op de camping voor een lekkere maaltijd.

Uw vakantie in Noord-Brabant

Op vakantie op camping de Paal is fantastisch voor jonge kinderen. Maar ook voor volwassen is dit een leuke plek om op kampeervakantie te gaan. Huur een fiets of mountainbike en maak een leuke tocht of blijf lekker op het kampeerterrein en geniet van alle activiteiten. Kortom, een vakantie op camping de Paal is leuk voor jong en oud.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €35,00 €49,00 €55,00 per dag
Extra persoon €4,25 €4,25 €6 per dag
Hond €5 €5 €5 per dag
Cottage 4 personen €485 €745 €965 per week

Camping de Paal

Nederland Noord-Brabant Bergeijk

Paaldreef 14
5571 TN
Bergeijk

+31 (0) 4 97 57 19 77
Engels, Nederlands
gehele jaar geopend

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.