Camping Club Périgord Vacances in Saint-Amand-de-Coly is een fraaie natuurcamping op het platteland in Aquitaine.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 60

Camping Club Périgord Vacances

Camping Club Périgord Vacances in Saint-Amand-de-Coly is een fraaie natuurcamping op het platteland in Aquitaine. De camping bevindt zich in de streek Dordogne. Het kampeerterrein heeft verschillende kampeerplaatsen en verhuurt huuraccommodaties, zoals blokhutten, bungalowtenten, cabanas, camperplaatsen en kampeerplaatsen. Camping Club Périgord Vacances verwelkomt je voor een rustieke natuurvakantie in een groene omgeving, die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn.

Rust en ontspanning op Camping Club Périgord Vacances

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kun je op Camping Club Périgord Vacances gebruik maken van animatie, en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor rustzoekers en wandelaars. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Natuurkamperen in de Dordogne

Een natuurvakantie op Camping Club Périgord Vacances vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. Vlakbij de rustieke camping kun je kanoën, mountainbiken en wandelen.

We hebben een aantal opties voor Camping Club Périgord Vacances voor je op een rijtje gezet:

Camping Club Périgord Vacances

Frankrijk Aquitaine Dordogne Saint-Amand-de-Coly

La Veyssière, 24290 Saint-Amand-de-Coly

+ 33 (0) 5 53 51 60 64
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.