Algemene gegevens

Staanplaatsen: 71
Hoogte: 360 m

Camping Belle Rive

Camping Belle Rive in Saint-Côme-d’Olt is een natuurcamping gelegen in de groene Lot-vallei in de Aveyron aan de voet van de Aubrac in de Midi-Pyrénées. Een gemoedelijke camping met animatie en een karpermeer. De kampeerplaatsen zijn ruim en u staat op een met gras begroeide plek onder de bomen. De plaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Er is voldoende schaduw tijdens warme zomerdagen. De plekken beschikken over een elektriciteitsaansluiting. Er zijn twee sanitairblokken aanwezig op de camping met 10 douchecabines. Ook voor mindervaliden en gezinnen met kinderen is er een aparte douchecabine. Tevens is er een wasmachine om een wasje te draaien. Verder vindt u hier draadloos internet.

In de zomermaanden organiseert camping Belle Rive verschillende animatie en activiteiten. U kunt vissen in het karpermeer en de kinderen kunnen een plons nemen in het water. Tijdens het seizoen zijn er ook georganiseerde tochten om champignons te plukken in de bossen. Elke week is er een welkomstcocktail om de andere gasten te ontmoeten en meer te weten te komen over de camping en haar omgeving. Tevens kan men hier basketballen en tafeltennissen. Voor kinderen is er een miniclub.

Kamperen in de Aveyron

Camping Belle Rive ligt op 5 kilometer van een meer en op 3 kilometer van de bossen. Ook is er een recreatieplas in de buurt met directe toegang tot het strand. Sportliefhebbers kunnen zich hier uitleven en verschillende watersportactiviteiten ondernemen. Trek de bossen in en speur naar bosbessen, wilde aardbeien en andere vruchten. Saint-Côme-d’Olt is een van de mooiste dorpen van Frankrijk. U waant zich hier in vervlogen tijden en proeft het echte Frankrijk. Bezoek bijvoorbeeld de kapel van Pénitents of de Notre Dame de la Bouïsse.

We hebben een aantal opties voor Camping Belle Rive voor je op een rijtje gezet:

Camping Belle Rive

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Saint-Côme-d'Olt

40, rue du Terral, 12500 SAINT COME D’OLT

+33 (0)6 98 22 91 59
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.