Camping Albizia

Camping Albizia in Argelès-sur-Mer is een familiecamping op 200 meter van het strand in de Pyrénées Orientales in de Languedoc-Roussillon. Geniet van een vakantie zonder auto, alles is op loopafstand van de camping. De kampeerplaatsen liggen in de vrije natuur en zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats naast uw kampeerplek. Voor campers is er een speciaal servicepunt waar u uw chemisch toilet kunt reinigen en drinkwater kunt bijvullen. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een van de comfortabele huuraccommodaties. De mobilhomes zijn voorzien van een badkamer, een compleet ingerichte keuken en een terras met tuinmeubilair. De camping beschikt over internet en er is een wasmachine aanwezig. Sportliefhebbers vermaken zich op het sportterrein van Camping Albizia. Een potje pingpong kan uitstekend bij de tafeltennistafel. Voor kinderen is er een speeltuin met enkele speeltoestellen waar ze zich lekker kunnen uitleven. Ook is er een recreatieruimte op de camping.

Camping Albizia in de Languedoc-Roussillon

Omdat Camping Albizia in het hart van de badplaats Argelès-sur-Mer ligt heeft u geen auto nodig tijdens uw vakantie. Alles is makkelijk te voet te doen: naar het strand, naar de supermarkt en naar het centrum. In het centrum van Argelès-sur-Mer vindt u restaurants, barretjes, discotheken en veel winkeltjes. Geniet van de rotsachtige kreken en het plezierhaventje dat op 800 meter van de camping ligt. Spanje is ook in de buurt, binnen 30 kilometer kunt u heerlijke tapas eten. Maak er een internationaal tochtje van en bezoek ook Andorra dat op twee uur rijden van de camping ligt. En voor wie echt alles uit de vakantie wilt halen: op 90 kilometer afstand liggen de eerste skistations van de Pyreneeën.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Albizia:

Camping Albizia
Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Argelès-sur-Mer

Avenue du General de Gaulle, Centre plage, 66701 Argelès-sur-Mer

Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe