Cabania – Ecocamp Des Ardennes

Cabania – Ecocamp Des Ardennes is een heerlijke rustige camping gelegen in de Belgische Ardennen. Het is een sfeervolle camping met allerlei bijzondere huur accommodaties. Daarnaast kun je er ook gewoon komen kamperen met je tent. De camping beschikt over een heerlijk restaurant, waar je streekgerechten kunt proberen. Er is een pizza-avond en je kunt er ontbijtjes en picknickmanden bestellen. Daarnaast worden er activiteiten georganiseerd zoals meditatie en klankschaalsessies.

Glamping in de Ardennen

Cabania ligt in de Ardennen, in het hart van het Natuurpark van Viroin-Hermeton, in de rand van het bos en in het dorp Oignies-en-Thiérache. De Ardennen en zijn valleien nodigen je uit op een ontdekkingstocht naar de rijkdom van een vakantiebestemming waar tot over de Franse, Belgische en Luxemburgse grenzen heen van wordt genoten.

Overige information van deze accommodatie

Boek Cabania – Ecocamp Des Ardennes:

Cabania – Ecocamp Des Ardennes
België Wallonië Namen Oignies-en-Thiérache

Rue de Revin 16, 5670 Oignies-en-Thiérache

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe