Alle foto's

Buitenplaats Vinckeboom, midden in de natuur

Net buiten Diepenheim, op Landgoed Nijenhuis, ligt Buitenplaats Vinckeboom. Ruim 8,5 hectare gericht op de natuur, waar wordt gewerkt, verbleven, geoogst, genoten en geleerd. Een plek om te inspireren, het verschil te maken en vooral om te genieten. We hebben Tiny Lodges, een natuurkampeerterrein met ruime plekken, een community barn, een boomgaard, een moestuin, een bloementuin en jaarlijks organiseren we een oogst festival, Sommar Fest. Buitenplaats Vinckeboom is een unieke plek voor iedereen met respect voor de natuur én voor elkaar. Plug in to get unplugged.

Natuurkampeerterrein en tiny lodges

Naast de Tiny Lodges heeft Buitenplaats Vinckeboom een natuurkampeerterrein volledig omzoomd met bomen en struiken. Een kleinschalige boscamping met 10 zeer ruime kampeerplekken met elektra en een zogenaamd trekkersveldje voor de komende en gaande man. ​In onze community barn zijn 5 badkamers (douche, wc en wastafel), 2 separate wc’s en faciliteiten om te koken, af te wassen, te wassen, te drogen en te verblijven.

Ontdek de omgeving van Vinckeboom, Twente

Diepenheim ligt in de Gemeente Hof van Twente, een kunststadje met veel, heel veel natuur en honderden wandel- en fiets mogelijkheden. Diepenheim telt bovendien zes kastelen en het moge duidelijk zijn dat dit zeer bepalend is voor de inrichting van het typische Twentse coulissen landschap. Kasteelparken, lange lanen, oude kerken, havezaten, watermolens, velden, beken, bossen en weiden wisselen elkaar in hoog tempo af.

Prachtige landgoederen, rust en mooie natuur

Bovendien heeft de Gemeente Hof van Twente een zeer hoge Landgoed dichtheid. Met Het Twickel (het grootste landgoed van Nederland) in Delden en de landgoederen in en rond Diepenheim (Nijenhuis, Westerflier, Weldam, Wegdam, Huize Diepenheim en het Warmelo) staat de teller op ca. 7.000 hectare. Een garantie voor veel afwisseling, rust, stilte en mooie natuur.

Heerlijk fietsen en de zes kastelenroute

Wilt u direct erop uit met de fiets. Voor de deur van de Vinckeboom start de zes kastelenroute. Prima aangegeven door blauwe bordjes. Of trek je  u liever eerst even de wandelschoenen aan dan kunt u vanuit de Buitenplaats over de boomgaard naar het Landgoed Nijenhuis en Westerflier alwaar een kluwen aan wandelpaden en mogelijk zijn. Vanuit hier is het ook prachtig wandelen naar Landgoed Weldam. Uiteraard zijn er ook aan de andere kant van Diepenheim voldoende wandelroutes. Zoals de vier kastelen. 13 kilometer stevig doorstappen.

Bezoek Diepenheim in Twente

Diepenheim heeft een paar leuke winkeltjes, galeries en een aantal restaurants, van een goede daghap tot een 4-gangen diner. Wil je boodschappen doen dan heeft Diepenheim een Spar die 365 dagen per jaar open is en een uitstekende ambachtelijke slagerij. Slager Kastelein. Delden (12 kilometer) en Lochem (14 kilometer) zijn ook leuke plaatsjes om rond te kijken, te winkelen of een hapje te eten.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Buitenplaats Vinckeboom voor je op een rij gezet.

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Omschrijving Laagseizoen Peak season Stay
Aantal plaatsen € 15,- € 50,- Per nacht
Trekkersveld € 15,- € 15,- Per nacht
Lepelaar 2 pers. € 225,- € 495,- Per week
Albatros 2 pers. € 225,- € 495,- Per week
Lodge/cabin 4 pers. € 700,- € 1250,- Per week
Buitenplaats Vinckeboom
Nederland Overijssel Twente Diepenheim

1ste Zomerdijk 1, 7478 SH Diepenheim

Duits, Engels, Nederlands
begin april - half oktober

Contactformulier

1 review

Schrijf een review
  1. Fantastische camping

    Dit is echt een fantastische camping. Midden in het bos in alle rust. In de barn heb je een prachtige badkamer. En er is een grote gezamenlijke ruimte waar je kunt zitten en koffie/ thee kunt zetten. Het ziet er allemaal heel sfeervol uit. De eigenaar is heel aardig en doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Wij komen zeker terug!

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe