Algemene gegevens

Staanplaatsen: 187
Huuraccommodaties: 82

Vakantiepark Mölke

Heerlijk liggen zonnen. Klauteren in de binnenspeeltuin. Spetteren in het overdekte zwembad. Kanovaren op de Regge. Met het hele gezin lekker luieren of een boswandeling maken. Mölke is echt een leuke camping voor kinderen, maar ook voor de ouders. Uw vakantie in Zuna kan beginnen! In de Twentse Reggestreek kunt u eindeloos fietsen en wandelen. Vakantiepark Mölke een kleinschalig en gemoedelijk vakantiepark en camping in Twente, waar je kunt genieten van een groot partycentrum met meerdere zalen en een bowlingbaan. Er is een heerlijk restaurant, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje en er wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd.

Verblijf in een boomhut

Op Vakantiepark Mölke kun je een prachtige boomhut huren. De boomhut is geschikt voor 5 personen en is sfeervol ingericht. De boomhutten liggen aan een riviertje en je hebt er dan ook een prachtig uitzicht. De boomhut heeft een keuken en een badkamer. Daarnaast vind je er een veranda met terrasmeubilair.

Geniet van de groene omgeving

Vakantiepark Mölke ligt bij de mooie rivier de Regge, waar je kunt kanoën, fluisterbootjes kunt huren en rondvaarten kunt doen. Ook is het mogelijk om in de buurt te gaan klootschieten en te gaan boerengolven. In de grone omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen.

We hebben een aantal opties voor Boomhut 5p Overijssel voor je op een rijtje gezet:

Boomhut 5p Overijssel

Nederland Overijssel Twente Zuna

Molendijk 107, 7466 PD Zuna

+31 (0)5 48 51 27 43
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.