Boerencamping Okkenbroek

Boerencamping Okkenbroek is een mini camping met 12 kampeerplaatsen gelegen op een rustige plek in Overijssel. De camping verhuurt daarnaast ook chalets, caravans, tenten en een pipowagen.

Kamperen in Overijssel

Op loopafstand van de camping liggen de bossen van Landgoed Oostermaat. Het gebied is 550 hectare groot en je kunt er heerlijk wandelen. Op 8 kilometer afstand vind je de mooie stad Deventer. De stad heeft een rijke historie en dat zie je overal in de stad. Deventer bestaat uit eeuwenoude bezienswaardigheden, historische pandjes en straatjes met klinkertjes. Daarnaast vind je er ook oude pleinen, musea en mooie monumenten. En op slechts 6,5 km van de camping ligt het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Het nationale park is zo’n 150.000 jaar geleden ontstaan door een stuwwal in de ijstijd. Toen het door de jaren heen warmer werd in Nederland, raakte de heuvelrug bebost. Het is een schitterend natuurgebied voor wandel-, fiets- en natuurliefhebbers.

Overige information van deze accommodatie

Boek Boerencamping Okkenbroek eenvoudig bij:

Boerencamping Okkenbroek
Nederland Overijssel Okkenbroek

Okkenbroek, Nederland

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.