Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 8

BoerenBed Manor Farm

BoerenBed Manor Farm is een mooie boerencamping in de Engelse regio Hampshire. Vanaf Londen is de boerencamping ongeveer een uur rijden. De boerencamping ligt midden in de natuur en heeft 8 safaritenten waar je in kunt overnachten. Op het terrein zijn safaritenten met en zonder hottub beschikbaar voor 6 personen. Ook is er een klein vakantiehuisje voor 2 personen te huur op het terrein. Op het terrein zijn onder andere een hond en een lama. De tenten staan op een oude boomgaard onder de bomen en bieden veel schaduw. Bij de boerencamping loopt een grote kudde schapen en een aantal koeien. Je kunt pizza’s maken in de pizza oven. Daarnaast is er een boerderijwinkeltje waar je lokale producten kunt kopen. Ook is er de mogelijkheid om elke ochtend verse broodjes te kopen op de boerencamping.

Wat te doen in de regio Hampshire

In de regio Hampshire is er van alles te doen. Zo kun je leuke stadjes bezoeken met gezellige pubs. Een leuk stadje wat je kunt bezoeken is Selborne. De wereldstad London ligt op slechts een uur rijden en is ook zeker een aanrader om te bezoeken. Daarnaast kunt je wildzwemmen op verschillende plekken in de bossen, bijvoorbeeld bij Frensham Ponds. De mooiste wandelingen kun je maken rondom de boerencamping en variëren tussen de 1 en 10 kilometer. Een mooi museum wat je kunt bezoeken is het Gilbert White Museum.

 

We hebben de beste opties voor BoerenBed Manor Farm voor je op een rijtje gezet:

8

BoerenBed Manor Farm

Verenigd Koninkrijk Engeland Zuidoost-Engeland Hampshire

Manor Farm, Blanket St, Alton GU34 3BD, Verenigd Koninkrijk

+44142080804
Engels

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.