Ardoer Vakantiepark Diana Heide

Ardoer Vakantiepark Diana Heide is een heerlijk vakantiepark gelegen in Assen. Op de camping in Drenthe kun je genieten van een heerlijk eetcafé en snackcorner met een groot terras, waar je een hapje kunt eten. Je vindt er leuke speeltuinen en sportvelden, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast kun je er genieten van een zwemmeer met lekker strand. Op de camping wordt een leuk animatieprogramma georganiseerd.

Kindvriendelijk park en speelplezier

Beleef samen met Diana & Apollo de leukste avonturen! Kinderen kunnen op Vakantiepark Diana Heide lekker klateren, springen op de airtrampoline, glijden en vissen bij het strandbad, niets is leuker voor kinderen dan spelen in een groene en natuurlijke omgeving. Stevige en felgekleurde speeltoestellen liggen op verschillende plekken op het vakantiepark, de kinderen kunnen naar hartenlust spelen. In de schoolvakanties is er het animatieprogramma.

Vakantie in Drenthe

Ardoer Vakantiepark Diana Heide bevindt zich midden in de groene velden en bossen van Drenthe. De camping ligt aan de voet van het Natuurgebied Groote Zand Hooghalen, waar je heerlijk kunt wandelen. Daarnaast kun je uitstapjes maken naar Westerbork en Assen.

Overige information van deze accommodatie

Boek Ardoer Vakantiepark Diana Heide:

Ardoer Vakantiepark Diana Heide
Nederland Drenthe Amen

Amen 53, 9446 TE Amen

Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe