Algemene gegevens

Staanplaatsen: 79
Huuraccommodaties: 4

ANWB – Campingplatz Wetzlar

Campingplatz Wetzlar is een kleine camping in de Duitse deelstaat Hessen gelegen aan de rivier de Lahn. Je kunt hier vredig kamperen met een caravan, camper, tent en vouwwagen. Ook biedt de kleinschalige camping enkele huuraccomodaties aan. Op de camping zijn kano’s te huur, wat een leuke manier is om de omgeving te verkennen en te genieten van de groene natuur en de rust. ’s Ochtends kan je verse broodjes halen bij de receptie en daarnaast worden er lunchpakketten aangeboden die je kan meenemen tijdens een fiets- of wandeltocht. Naast het kampeerterrein ligt een gezellig restaurant met biertuin waar je kunt genieten van lokale specialiteiten en diverse speciaalbieren.

Kampeervakantie in Hessen

De omgeving van Hessen leent zicht uitstekend voor een actieve vakantie, rustzoekers en natuurliefhebbers. Vanaf de camping stap je zo in een kano om een mooie, rustgevende vaartocht over de rivier te maken. Het landschap kenmerkt zich door heuvels en uitgestrekte bossen waar rivieren doorheen kronkelen. Je vindt er veel fiets- en wandelroutes. Op een uur rijden van de camping ligt de grote stad en het financiële hart van Europa Frankfurt am Main.

We hebben de beste opties voor ANWB - Campingplatz Wetzlar voor je op een rijtje gezet:

ANWB – Campingplatz Wetzlar

Duitsland Hessen Lahn-Dill-Kreis Wetzlar

Dammstraße 52, 35576 Wetzlar

0049 (0)6441 34103
Duits, Engels
januari - december

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.