Tulderheyde in Vlaanderen is gelegen te midden van uitgestrekte natuurgebieden. Hier vind je ongetwijfeld de ruimte en rust die je zoekt.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 441
Huuraccommodaties: 15
Kampeerterrein: 24 ha
Hoogte: 17 m

Vakantiepark Tulderheyde

Kies je favoriete lodge, kom avontuurlijk kamperen of ga voor een tweede thuis in de natuur! Op ons vakantiepark in België vind je de nodige ruimte om in een ongedwongen sfeer te genieten van je omgeving én je gezelschap! Je verblijft op extra ruime percelen, gelegen langs kronkelende, groene bosweggetjes. Geniet van een verse croissant en koffie op je terras, met uitzicht op onze vijver.

Eigen zandstrand

Op warme zomerdagen vertoef je aan ons zandstrand, en neem je een verfrissende duik in onze zwemvijver. Voor de kleinsten is er een ondiep stukje afgebakend naast onze speeltuin. Grotere kinderen maken liever een achterwaartse salto op ons springkussen, of spelen tafeltennis en beachvolley op het strand. Volwassenen kunnen genieten van een zomerse petanque-wedstrijd, of hengelen rustig in onze vijver. Tijdens de zomermaanden zorgen we bovenop dit alles nog voor wat extra animatie, voor kleine én grote mensen.

Uitgestrekte natuurgebieden

Tulderheyde in Vlaanderen is gelegen te midden van uitgestrekte natuurgebieden. Hier vind je ongetwijfeld de rust die je zoekt. Landgoed De Utrecht, Gorp en Roovert bieden je grenzeloos fiets- en wandelplezier. Kom gerust eens langs onze receptie voor wat insider tips.

Gezellige uitstapjes maken

Eerder op zoek naar wat gezellige drukte en avontuur voor de kinderen? De Efteling, Bobbejaanland, Pakawi Park, de Kabouterberg in Kasterlee, Speelstad in Lille, én de Beekse Bergen zijn vlakbij. Een onvergetelijk avontuur gegarandeerd! Bovendien zijn we een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar Antwerpen, Tilburg, Eindhoven, of de unieke grensgemeenten Baarle-Nassau en Baarle-Hertog. Keuze te over! In Tulderheyde vul je, je vakantie in zoals je dat zelf wil.

(H)echt familiepark in België

Al meer dan 50 jaar vormen we een (h)echt familiepark over verschillende generaties heen, en daar zijn we best trots op! Onze trouwste vakantiegangers missen al meer dan 30 jaar geen enkele zomerdag. Bij ons geen drukte of mensenmassa’s, maar ruimte en groen om je lichaam en geest te stretchen.

Kom mee op ontdekking doorheen onze groene oase!

We hebben een aantal opties voor Vakantiepark Tulderheyde voor je op een rijtje gezet:

Vakantiepark Tulderheyde

België Vlaanderen Antwerpen Ravels

Tulderheyde 25, 2382 Poppel, Belgie

+3214655612
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
het hele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.