Aanbevolen provincies en populaire gebieden in België

Wallonië

Wallonië is een van de drie gewesten in België en bestaat uit vijf provincies. Wallonië is het zuidelijke, Franstalige deel van België.

Vlaanderen (Vlaams gewest)

Vlaanderen is een van de drie gewesten in België en bestaat uit vijf provincies. Vlaanderen is het noordelijke, Nederlandstalige deel van België.

Oost-Vlaanderen

Belgische Ardennen

De Ardennen vormen een bosrijk middelgebergte in het zuidoosten van België, Noord-Luxemburg en een klein deel in aangrenzend Frankrijk.

Belgisch-Limburg

Belgisch-Limburg ligt in het noorden van België en grenst aan Nederlands-Limburg. Een veelzijdige regio met mooie landschappen.

Vlaams-Brabant

Waals-Brabant

West-Vlaanderen

Henegouwen

Belgische kust

Natuurvakantie België

Natuurkamperen in België

Vanaf een natuurcamping in België geniet je van rust, ruimte en het buiten zijn. Kamperen in de Ardennen, Kempen, de Leiestreek, aan de Belgische kust of aan een rivier? Dat kan op een van de natuurcampings in België. Overnacht op ruime kampeerplekken in een groene (bosrijke) omgeving en wordt wakker door het gefluit van de vogels. België heeft de natuurliefhebber veel te bieden. Ontdek het prachtige groene Belgische landschap te voet of op de fiets. De mooiste wandel- en fietsroutes brengen u langs uiteenlopende landschappen en authentieke dorpjes.